TERMENI ȘI CONDIȚII


Vă mulțumim că ați accesat Site-ul nostru web. Acest document conține termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul Corrios.com proprietate a SC Corio SRL, având sediul în Sitei nr. 3, Orașul Brașov, România 500074 înființată la data: 19 Martie 1992 având CUI: RO1096829 și Nr. Înregistrare: J08/1992/19.03.1992

I. OBIECTUL ȘI ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR
Accesul și utilizarea site-ului se face conform regulilor stipulate în termenii și condițiile acestuia. Utilizarea site-ului, înregistrarea ca și utilizator și accesul la serviciile oferite de acesta presupune în mod automat acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg ca urmare a acceptării.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile site-ului. În cazul în care nu sunteți de acord cu acest document, vă rugăm să nu folosiți site-ul. Utilizarea site-ului este echivalentă cu acceptarea implicită a termenilor și condițiilor. Înainte de a ne furniza datele cu caracter personal acest site va solicita acceptarea termenilor și condițiilor.

Corio SRL își revervă dreptul de a aduce modificări în orice moment site-lui sau termenilor și condițiilor prin postarea pe site fără a fi necesară o notificare prealabilă.

Corio SRL își rezervă dreptul de a modifica, edita, șterge, suspenda sau întrerupe, temporar sau permanent, site-ul și/sau informațiile, materialele, produsele și/sau serviciile disponibile prin acesta.

II. DREPTURI DE AUTOR
Dacă nu se prevede altfel, site-ul Corrios.com implicit: conținutul, imaginile, grafica, textul precum și restul aspectelor legate atat de site cat și de conținutul acestuia sunt protejate de legile aflate în vigoare care guvernează drepturile de autor și cele de proprietate intelectuală, acestea fiind proprietatea exclusivă Corrios.com, marcă înregistrată a SC CORIO SRL

III. UTILIZAREA ACESTUI SITE
Înscrierea pe site-ul Corrios.com se realizează ca urmare a completării unui formular de înscriere. În urma completării acestui formular, echipa Corrios.com se obligă să efectueze o analiză detaliată asupra informațiilor furnizate care are drept scop acceptarea respectiv respingerea calității de membru al acestui site. Calitatea de membru al site-ului Corrios.com se dobandește într-un termen de pană la 30 de zile care se calculează de la data completării formularului de înscriere, numai în ipoteza în care rezultatul analizei întreprinse de echipă cu privire la informațiile furnizate este compatibil cu calitatea de membru al site-ului. În vederea completării formularului de înscriere și tinand cont de ceea ce se solicită în conținutul acestuia sunteți de acord să furnizați informații corecte, adevărate, complete și actuale despre dumneavoastră.

În ipoteza în care considerăm că obligația anterior menționată nu a fost respectată, SC Corio SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul dumneavoastră la acest site.

În cazul acceptării ca și membru, echipa Corrios.com vă va trimite un nou set de termeni și condiții cu privire la funcționalitatea site-ului, dreptul de a copia informații prezente pe site, termene de plată, condiții de livrare, și alte aspecte legate de activitatea de dropship intre SC Corio SRL și membrii săi.

IV. CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Corrios.com se obligă să păstreze cu strictețe confidențialiatea datelor furnizate de către dumneavoastră, asigurandu-vă în același timp că nu va furniza datele personale ale membrilor unor terțe persoane sau companii.V. ÎNSCRIEREA CA ȘI MEMBRU
Corrios.com folosește resursele în comun cu încă trei platforme, idropship.ro, bidtrans.eu și bursademarfuri.ro, atunci când un membru se înscrie în unul din site-urile bursademarfuri.ro sau corrios.com devine automat membru și în celelalte site-uri partenere, acestea folosind toate resursele în comun, fără să îl oblige pe membru din punct de vedere financiar la alte cheltuieli sau să îi atragă obligații suplimentare.

Tarifele aferente înscrierii ca și membru sunt disponibile în pagina de înscriere, la fel și informațiile privind zonele din site unde are acces un anumit membru. În cazul în care Corio SRL refuză înscrierea unui membru deși acesta a achitat taxa de înscriere, întreaga sumă achitată ca și taxă de înscriere îi va fi restituită în termen de 14 zile. În cazul în care membrul înscris este eliminat din sistem pentru tentativă de fraudă sau fraudă (încasarea de sume de bani de la beneficiari fără să livreze produsele în termenii și condițiile stabilite cu aceștia) atunci taxa de înscriere nu se returnează. ORICE tentativă de fraudare a beneficiarilor sau a celorlalți membri prin încasarea de avans sau valoare integrală pentru produse sau servicii a căror livrare nu se efectuează în termenul stabilit plus 7 zile lucrătoare sau refuzul de a returna suma de bani beneficiarului deși produsele nu au fost expediate, va fi anunțată către organele abilitate pentru a investiga situația creată de către membru.

Datele personale ale membrilor site-ului vor putea fi folosite de către Corrios.com numai în scopul declarat al acestui site în vederea transmiterii către utilizator a confirmării sau refuzului de a deveni membru.

Înscrie-te azi pentru a susține proiectul!