Ne-am gândit la toți producătorii și avem soluții pentru fiecare


Cel mai greu le este celor la început de drum, cei care deși pun multă pasiune în produsele lor, nu răzbesc să găsească clienți. Nu le este mai ușor nici celor care deși au ani de experiență și au ajuns pe piețele internaționale acum trebuie să facă față unei concurențe acerbe. Pentru voi toți, de la cel ce-și pune talentul în produse hand-made până la cel ce utilizează CNC-uri într-o fabrică automatizată avem pregătit câte un sistem de promovare și vânzare.

Înscrie-te azi pentru a susține proiectul!

Drop Shipping

Acest canal de vânzare este unul foarte ușor de implementat în orice fabrică. Indiferent de tipul de produse pe care-l fabrici fie că sunt de uz casnic sau industrial, atât timp cât le poți vinde la bucată, ambalate și cu instrucțiuni de utilizare, tot ce trebuie să faci este să furnizezi prețuri EXW, pentru a fi promovate intern și internațional în sistemul drop shipping.


Detalii complete

Marketplace

Publicându-ți produsele pe marketplace-ul internațional Corrios vei putea fi descoperit de potențialii tăi clienți din țară sau din străinătate fără să mai investești în marketing. Nu mai trebuie să aloci fonduri pentru web design, găzduire web sau campanii de promovare, produsele tale vor fi prezentate, vândute și livrate de Corrios.


Detalii complete

En-gross

În funcție de pachetul de acces ales, toate produsele pot fi listate atât pentru vânzarea en-detail (marketplace sau drop shipping) cât și pentru vânzarea en-gross. Această secțiune este specifică fabricilor și producătorilor ce doresc să vândă în cantități mai mari unui singur client.


Detalii complete

Lead-uri

Prin LEAD îți aducem clienți noi, concret orice posibil cumpărător postează pe site-ul nostru o cerere de ofertă de preț pentru un anumit produs, în funcție de categoria din care face parte produsul, cererea este trimisă automat către toți furnizorii din sistem.


Detalii complete