Prima rețea de distribuție națională și internațională complet independentă


Înainte de toate am construit infrastructura prin care putem livra orice tip de paleți sau produse oriunde în Europa, o platformă dezvoltată împreună cu 300 de firme de transport românești atent verificate, apoi am adăugat serviciile de curierat pentru a putea livra produse de până la 300 de Kg oriunde în lume printr-un parteneriat special cu DHL, DPD și SameDay. În prezent avem 10 depozite afiliate în România ce pot fi folosite pentru colectarea și distribuirea produselor. Dacă trebuie să livrezi clientului tău un chibrit sau un elefant, o putem face!


BidTrans.eu astăzi


Am vrut să construim o platformă bazată pe încredere și corectitudine atât față de expeditor cât și de transportator, un loc unde să obții cotații de preț instant la o valoare reală și corectă pentru ambele părți implicate în tranzacție nu speculate de intermediari. Am construit o platformă unde, poți preda liniștit marfa transportatorului știind că este pe mâini bune și asigurată, în deplină siguranță până la destinație.

Circuit închis
Platforma BidTrans.eu este una cu circuit închis, ne bazăm pe calitate nu pe cantitate. Transportatorii nu se pot afilia la cerere ci doar invitați.

Departament anti-fraudă
Toți transportatorii și acționarii sunt verificați constant pentru eventuale probleme penale, incidente de transport sau plată și tratamentul aplicat șoferilor.

Vehicule verificate
Pentru siguranța mărfurilor și eliminarea intermediarilor, în sistem pot fi găsite doar vehicule ce au inclusiv nr. de înmatriculare, ITP, RCA și asigurări CMR valabile.

Prețuri reale
Prețul curselor este calculat automat folosind Inteligență Artificială în baza unui algoritm complex pentru ca tu să plătești valoarea reală a transportului, niciun leu în plus.

Inteligență artificială
Pentru micșorarea costurilor de transport și reducerea emisiilor de carbon, cursele sunt alocate automat în timp real folosind Inteligență Artificială.

Livrări express
Peste 400 de vehicule de transport de la 3.5 la 40 de tone sunt pregătite să livreze marfa ta generală, frigorifică sau agabaritică în regim de urgență oriunde în Europa sau România, putem livra inclusiv mărfuri ADR.

Transport la grupaj
Transportatorii afiliați BidTrans.eu pot efectua livrări în regim de grupaj, preluând paleți din locuri diferite și livrând în timp util mărfurile mai multor clienți ce au o destinație similară.

Fără case de expediții
BidTrans.eu a blocat accesul caselor de expediții, eliminând intermediarii și marja lor de profit, atât transportatorii cât și beneficiarii au avut de câștigat financiar.

BidTrans.eu în curând


Învățăm în fiecare zi și căutăm soluții pentru diverse situații, încercăm să ne adaptăm constant cerințelor de pe piață, pentru a putea veni în sprijinul membrilor bursei de mărfuri cu soluții viabile ce-i vor ajuta să-și exporte produsele oriunde în lume. Vom efectua în perioada imediat următoare o serie de modificări în platformă pentru a adăuga o gamă nouă de servicii extrem de utile.

Locație live și fence alert
În curând vei putea vedea locația mărfii tale în timp real, de asemenea introducem sistemul Fence Alert, un sistem prin care primești notificări când vehiculul se apropie de adresa de încărcare sau de descărcare.

Cross Docking
Prin afilierea celor 10 depozite vom putea oferi în curând servicii de cross docking, permițându-ne să optimizăm costurile de transport, să reducem timpul de tranzit și să reducem emisiile de carbon.

Livrări door-to-door
Exclusiv pentru membri VIP ai bursei de mărfuri vom oferi serviciul de livrare door-to-door pentru produse voluminoase cum ar fi piese de mobilier sau electrocasnice.

Transport maritim
În prezent suntem în proces de extindere a platformei BidTrans.eu în SUA, China și Africa de Sud, vom crea o legătură cu aceste țări prin intermediul transportului maritim.

Container Stripping
Prin parteneriatul cu APM Terminals din Constanța putem oferi serviciul de container stripping inclusiv de Shared Import pentru membri bursei de mărfuri. Pentru a obține prețuri mai bune la materie primă, mai mulți fabricanți pot plasa o comandă comună.

Shared Container
LCL (Less Than Container Load) poate fi cea mai bună opțiune pentru exportarea pe alte continente a produselor fabricate în România. Ca membru al bursei de mărfuri vei avea posiblitatea să împarți același container cu alți fabricanți costul fiind raportat la metru de podea ocupat.

Shared Pallet
Transportatorii afiliați BidTrans.eu efectuează curse regulate pe diferite rute, poți utiliza shared pallet pentru a reduce costurile de curierat ale produselor ambalate în cutii sau a celor ce sunt suprapozabile. Produsele pot fi livrate la depozitele partenere sau direct la clientul final.

Platformă Whitelabel
Introducem conceptul de platformă de transport whitelabel, un business la cheie ce poate fi clonat oriunde în lume, cu cât ne extindem mai mult, cu atât produsele tale vor putea fi livrate și distribuite în mai multe țări.