Dacă produsele sau comenzile tale sunt personalizabile, ai nevoie de LEAD


Prin LEAD îți aducem clienți noi, concret orice posibil cumpărător postează pe site-ul nostru o cerere de ofertă de preț pentru un anumit produs, în funcție de categoria din care face parte produsul, cererea este trimisă automat către toți producătorii din sistem.

Înscrie-te azi pentru a susține proiectul!
 

Calculator de preț pentru reducerea timpului de ofertare


În trecut compania noastră a construit calculatoare de preț pentru produse foarte complexe, unele produse personalizabile pot fi ofertate în baza unui calculator de preț online. Nu toate ofertele pot fi generate astfel dar, acolo unde se poate vom construi calculatoare de preț online care să permită beneficiarului să-și genereze singur oferte de preț economisind astfel timp prețios.
 

Indexarea firmelor disponibile pe alte cataloage online din afara României


Proiectul nostru implică indexarea tuturor cataloagelor importante de firme din afara României, astfel vei putea căuta o anumită categorie de clienți în funcție de industrie și domeniul de activitate într-un singur loc. Deși informațiile sunt gratuite și publice, acestea sunt împărțite pe sute de site-uri și sunt greu de centralizat de o singură firmă. Folosind modulul INDEX din bursa de mărfuri vei putea filtra companiile după zona geografică dar și după industria în care activează și le vei putea contacta.