Sistemul de promovare al producătorilor români este inexistent


Este suficient să cauți pe Google: romanian manufacturers și o să observi că nu există nici măcar un site care să promoveze corect produsele românești și producătorii autohtoni. În schimb nu vei putea rata reclamele plătite la Alibaba sau Aliexpress. De asemenea pe Facebook sunt zeci de grupuri de antreprenori și producători, dacă o să cauți pe Grupul Antreprenorilor Români cuvântul producători o să descoperi sute de clienți și producători ce încearcă să se găsească folosind un sistem anevoios și riscant.

Înscrie-te azi pentru a susține proiectul!
 

Producătorii români sunt aproape de negăsit la scară largă în mediul online


Nu trebuie să fii expert în SEO să-ți dai seama că majoritatea producătorilor români nu pot fii descoperiți de către potențialii lor clienți fie ei din România sau din altă țară. Cu excepția unor grupuri românești de pe Facebook, majoritatea producătorilor nu pot fii găsiți online indiferent de termenul de căutare folosit.

Unirea Antreprenorilor

Nimeni nu s-a aventurat până acum să unească EXCLUSIV producătorii români sub un singur acoperiș. De la cel ce cultivă pătrunjel până la cel ce construiește cele mai avansate componente de tehnologie, toți producătorii români pot fi promovați mai bine. Suntem primii care încercăm să construim o rețea de distribuție și un catalog doar al lor, fără intermediari, fără importatori, un loc unde să poată fi descoperiți mai ușor de clienții lor. Ne poți ajuta înscriindu-te acum!

Fabricanți

Dacă fabrica ta produce încălțăminte, haine, aparatură electronică, structuri din oțel, lemn sau beton, sau orice alt tip de produse, prin platforma Corrios, vei avea posibilitatea să-ți prezinți produsele către o gamă diversă de potențiali clienți, atât persoane fizice cât și juridice în vederea exportului. Platforma acoperă trei tipuri de vânzari, en-detail, en-gross și lead, cea din urmă fiind interfața cu ajutorul căreia beneficiarii pot solicita cotații de preț pentru produse personalizate.

Agricultură

Importăm salată din Italia, mere din Polonia și lista poate continua. Din cauza lipsei unui mijloc de promovare către aprozarele și mini marketurile românești, produsele agricultorilor români sunt vândute către samsarii piețelor la prețuri de nimic. Prin centralizarea lor la nivel de județ și regiune și prin punerea la dispoziție a infrastructurii de livrare îi ajutăm să își vândă mai ușor produsele în aprozare și minimarketuri dar și la export către magazinele românești din UE.

Cămara românească

Atunci când produsele agricultorilor nu au căutare în aprozare, agricultorii români pot colabora cu ceilalți membri ai bursei de mărfuri ce produc murături, dulcețuri sau gemuri, în acest fel transformăm acele caise, piersici sau castraveți în produse cu un plus de valoare ce pot fi livrate și vândute mult mai ușor. De promovare ne ocupăm noi atât pe plan național cât și internațional pentru a aduce agriculturilor clienți pentru cantități en-gross și en-detail.

Produse interzise


Este interzisă publicarea pentru export a unor anumite produse cum ar fi: bușteni, cherestea, lemn de foc, plăci OSB dar și a grâului sau porumbului. De asemenea vânzarea buștenilor de orice esență este interzisă și pe plan național. Platforma BursaDeMarfuri.ro permite accesul doar producătorilor autohtoni și al fabricilor ce-și desfășoară activitatea la noi în țară. Așa cum BidTrans nu acceptă casele de expediții, nici bursa de mărfuri nu permite accesul intermediarilor.

Aplicație ERP

Dacă până la data de 31 Mai 2019 se vor înscrie mai mult de 1000 de fabricanți pentru a susține acest proiect, ne obligăm să construim suplimentar bursei de mărfuri o aplicație ERP pe care o vor primi gratuit. Această aplicație îi va ajuta pe fabricanți să normeze angajații și să monitorizeze producția în timp real.

Rețetar cuantic

Algoritmul nostru de organizare a producției se bazează pe un model de rețetar cuantic ce poate fi folosit pentru orice tip de produse printr-un simplu import în format excel al componentelor oricărui produs.

Optimizarea utilajelor

Din codurile componentelor stabilim fluxul tehnologic și putem optimiza prelucrările la fiecare utilaj, indiferent de complexitatea produselor sau a operațiunilor pe flux.


Normarea angajaților

Fiecare angajat poate fi normat, indiferent că lucrează mai mulți angajați la un singur utilaj, sau un angajat la mai multe utilaje. Poți vedea în timp real cât a produs fiecare angajat sau poți genera rapoarte.

Monitorizare producție

Poți vedea stadiul fiecărei comenzi, al fiecărui produs și al fiecărei componente. Poți avea inclusiv predicții pentru data și ora finalizării datorită algoritmilor noștri.