1000 de magazine online așteaptă să vândă produsele tale


Din 2016 până în prezent, peste 1000 de magazine online au ales să se înscrie în sistemul de drop shipping oferit de iDropship. Acum, mai mult ca oricând avem nevoie de furnizori de încredere pentru produse ce variază de la huse de telefon sau îmbrăcăminte până la mobilă, piese auto sau scule și unelte. Un sistem de vânzare extrem de simplu de implementat de către producătorii români. Este ca și cum ți-ai vinde produsele la bucată doar că într-un volum foarte mare.

Înscrie-te azi pentru a susține proiectul!

Mitul drop shipping


Conceptul de drop shipping este foarte simplu. Ca și furnizor, livrezi o comandă de minim un produs, direct la clientul final al revânzătorului online, tot el fiind și cel care plasează comanda către tine și îți face plata - practic revânzătorul nu vede niciodată produsul vândut. Folosind sistemul nostru însă, tot ce ai de făcut este să furnizezi prețuri EXW pentru diferite cantități și timpul de livrare, de restul ne ocupăm noi, de la plata facturii până la colectare și livrare.

Cum funcționează drop shippingul?


Față de sistemul clasic, noi am făcut câteva modificări prin care să ușurăm viața fabricanților și să le deschidem ușa către noi canale de vânzare.


Adăugarea produselor
Încarci manual sau prin feed produsele în platformă cum ar fi: imagini, descriere, garanție, timp de livrare și prețuri EXW pentru diferite cantități.

Aprobarea conținutului
Noi verificăm informațiile transmise cum ar fi calitatea imaginilor, descrierea produselor și aprobăm publicarea produselor în platformă.

Notificarea vânzătorilor
Magazinele online ce vând produse similare sunt notificate automat și pot lista imediat produsul adăugat de tine direct pe site-ul lor.

Publicarea în market place
Dacă adaugi o descriere a produsului și în limba engleză produsul tău este listat automat pe market place-ul Corrios și poate fi comandat din străinătate.

eBay și Amazon
Anumite produse pot fi listate și pe eBay sau Amazon direct pe contul Corrios, dacă vrei să le publicăm plătești doar taxa de adăugare specifică fiecărei platforme iar de restul ne ocupăm noi.

Vânzarea
Atunci când un client comandă produsul tău îți trimitem imediat o notificare și plasăm comanda. Comenzile venite prin sistemul de drop shipping sunt plasate de Corio SRL.

Plata produselor
Plata se face direct de către noi în cazul vânzărilor prin drop shipping, poți alege să fi plătit la fiecare comandă sau la intervale de timp de 7 sau 14 zile.

Colectare și livrare
Tot ce mai ai de făcut este să pregătești produsele pentru a fi colectate și să ne anunți când le putem ridica, de restul ne ocupăm noi.

Invazia asiatică


Greu mai găsești astăzi un proprietar de magazin online care să nu importe sau care să nu se fi gândit să importe produse din China folosind Alibaba. Fie că vorbim de încălțăminte, haine sau accesorii pentru telefoane mobile oricine are o afacere online s-a gândit măcar o dată să importe produse din Asia. În tot acest timp, producătorii români se zbat în anonimat, neînțelegând pe deplin conceptul de drop shipping.
Ce produse se pot vinde în sistem drop shipping? Aproape orice. De la șosete și cămăși până la scaune, birouri, canapele sau căsuțe de grădină. Toate aceste produse pot fi vândute, și datorită platformei de transport BidTrans.eu le putem livra oriunde. În acest moment se lucrează la sistemului de distribuție intercontinental ce va deschide poarta furnizorilor români către toate continentele lumii.